ana banner gorseli

Sene 2022, En İtibarlı Lastik Michelin!

26 Şubat 2023 - 5 dakika

Michelin Türkiye, Marketing Türkiye ve Akadametre iş birliğinde yürütülen, halk oylarıyla belirlenen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” kapsamında otomobil lastiği kategorisinde “Yılın En İtibarlı Lastik Markası” ödülüne layık görüldü! Tüm detaylar yazımızın devamında sizinle.

Yılın En İtibarlı Lastik Markası: Michelin

Ödüllerde, İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü araştırması baz alındı ve bu kapsamda The ONE Awards / Bütünleşik Pazarlama Ödülleri halk oyları ile sahiplerine ulaştı.

Bu yıl 8. kez düzenlenen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri içerisinde, halk tarafından belirlenen oylama sonucunda otomobil lastiği kategorisinde Michelin olarak, Yılın En İtibarlı Lastik Markası ödülünü kazandık.

Açıklamanın ardından görüşlerine yer verilen Michelin Türkiye Pazarlama Direktörümüz Gözde Alpaslan, Michelin’in yılın en itibarlı lastik markası seçilmesinin sevincini yaşadığını şu sözlerle belirtti:

“Bu yıl 8. kez düzenlenen ve sektörde önemli standartlardan birine dönüşmüş olan The ONE Awards'ta yılın en itibarlı lastik markası seçilmiş olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bağımsız olarak toplam 12 şehirde 1.200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda güven, yakından tanıma, beğeni, tavsiye, inovasyon ve iletişim gibi birçok farklı kritere göre belirlenen bu ödül, pazarlama iletişimi sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor. Halk jürisi tarafından belirlenen araştırma sonucunda kendi kategorimizde birinci olmak bizler için ayrı bir onur ve gurur kaynağı.

2021, Michelin’in Türkiye'deki 25. yılıydı. Aldığımız bu ödülü yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz çalışmaların bir meyvesi olarak görüyor ve aynı zamanda gelecekte gerçekleştireceğimiz çalışmalar için de son derece motive edici buluyoruz. Michelin olarak en önemli önceliklerimizden biri, tüm müşterilerimize ilk kilometreden son kilometreye uzun ömürlü performans sunmak. Bu vesileyle ilk kilometreden son kilometreye güvenle birlikte ilerlediğimiz nice 25 yıllar diliyorum.”

Michelin aynı zamanda AUTO BILD kış lastiği ve AUTO BILD allrad dört mevsim lastik testlerinin 2022 kazananı oldu. 

lastik inovasyon


crossclimate suv test birinciligi 1

 

AUTO BILD allrad dört mevsim lastik testinin 2022 kazananı CrossClimate SUV; ıslak ve kuru zeminde en iyi frenleme mesafesi ve ıslak yolda en iyi kızaklama direncine göre kazanan seçildi.

Bu test, MICHELIN CrossClimate SUV'un 4. testidir. Bu sonuç, iki test galibiyeti ve iki adet ikincilik ile bu segmentteki lider konumumuzu teyit etmektedir.

2022 yılında piyasaya sürülen halefi MICHELIN CrossClimate 2 SUV, kar ve yuvarlanma direnci performanslarını daha da artırıyor. Tüm bunların yanı sıra kullanıcılarına aşağıdaki özellikleri de sunuyor:

  • Tüm hava koşulları için dört mevsim yüksek güvenlik
  • Kuru ve ıslak zeminlerde mükemmel derece yol tutuşu
  • Karlı zeminlerde güvenlik ve çekiş sağlayan kış sürüşü
  • Üst düzey uzun ömürlülük ve uzun süreli performans
  • Hafif arazide hareketlilik için güçlendirilmiş yanak
pile crossclimate2 0005

 

Michelin bu testlerdeki başarısının ardından aşağıdaki yorumları almıştır:

  • “Her türlü hava koşulunda etkileyici sürüş özelliklerine, ıslak yolda iyi kızaklama direncine, ıslak ve kuru zeminde kısa frenleme mesafelerine sahip örnek niteliğinde dört mevsim lastiği.”
  • “Hiçbir test disiplininde ikiden daha kötü puan almamıştır.”
     

AUTO BILD kış lastiği testinin 2022 kazananı ise Alpin 6 oldu. AUTO BILD dergisinin lastik testinde “Test Birincisi” olarak seçilen Alpin 6, kuru ve ıslak zeminde en iyi frenleme skoru ve en uzun ömürlü skorunu almıştır. Bu test, bir lastik ömrünün ölçümü dahil olmak üzere Avrupa’daki en zorlu ve temsil gücü yüksek lastik testlerinden biri olarak biliniyor. Alpin 6 kullanıcılarına aşağıdaki özellikleri sunuyor:

test birincilik

 

  • En yeni nesil yüksek güvenlikli kış lastiği
  • Sert kış koşullarında dahi kusursuz uzun ömürlü güvenlik
  • Karlı zeminlerde uzun ömürlü frenleme ve çekiş
  • En iyi uzun ömürlülük ve uzun süreli performans
  • MICHELIN’in yenilikçi lastik sırtı aşınma göstergesiyle lastiğinizin aşınma durumunu kolaylıkla takip etme olanağı

 

Michelin bu testlerdeki başarısının ardından aşağıdaki yorumları almıştır:

  • “Her türlü hava koşulunda tatmin edici performansı, hassas direksiyon tepkisi, sportif ve dinamik yol tutuşu, yüksek kilometre performansı ile testin galibi.”
  • “Michelin lastikleri, acil durumlarda frenleme konusunda çok daha iyi. Acil bir durumda, bir araba boyu kadar daha erken durabiliyor.”
  • “Yüksek düzeyde gösterdiği dengeli performanslarla, testimizin sonunda Michelin'in kış lastiği uzmanlarını ödüllendiriyoruz.”

 

2022 yılının en itibarlı lastik markasının yüksek performans sunan lastiklerini keşfetmeye ne dersiniz? Bunun için Yüksek Performans Lastikleri sayfasına göz atabilirsiniz.

Desteklenmeyen bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı bu web sitesi tarafından desteklenmiyor. Bu nedenle bazı fonksiyonlar istendiği gibi çalışmayabilir. Ayrıca sayfa açılırken sorunlar görülebilir. Bu web sitesini en iyi şekilde kullanabilmek için aşağıdaki tarayıcılardan birini kullanın veya tarayıcınızı güncelleyin.